Kamujen kesäkuinen virkistys- ja työnohjausilta

Vietimme tiistaina 11.6. MySauna Kalasatamassa virkistävän ja mielenkiintoisen Kamujen illan työnohjauksen, yhdessäolon, ruokailun, herkuttelun ja saunomisen merkeissä. Aloitimme illan rennosti kevyellä päivällisellä terassilla toisiimme tutustuen ja aurinkoisesta säästä nauttien.

Ruokailun jälkeen pääsimme pohtimaan sitä, miten tukea lapsen tunnetaitojen kehitystä Kamuna. Psykologi Sanni Saarimäen työnohjaus-osio keskittyi tunnetaitoihin ja tunteisiin. Tunteet ovat elintärkeä osa ihmisyyttä. Ihmissuhteissa on tärkeää oppia tunnistamaan, kohtaamaan ja käsittelemään sekä omia että muiden tunteita. Varsinkin lapset harjoittelevat erilaisten tunteiden kanssa elämistä ja aikuisen tehtävänä on tukea lasta moninaisten tunteiden käsittelyssä. Lasten tunteita ei tule väheksyä vaan ne tulee hyväksyä. Sanni muistutti meitä siitä, että tunteet eivät ole oikeita tai vääriä, mutta tunteiden aiheuttamat teot voivat olla oikein tai väärin. Sen vuoksi lasta tulee kannustaa tunteiden sanoittamiseen ja tätä kautta tunteiden oikeanlaiseen purkamiseen ja käsittelyyn. Toisaalta lapset tunnistavat myös usein aikuisten tunteet. Tämän vuoksi aikuisena on tärkeää pohtia omia tunteita, tunneilmaisua ja tunnetaitoja.

Kamut saivat pohtia ryhmissä, millaisia tunteita on helppoa tai vaikeaa kohdata. Pohdimme myös, mitä tunnetaidot ovat ja missä tunnetaidoissa Kamuna voisi vielä kehittyä. On tärkeää muistaa, että taitavimmatkin meistä välillä epäonnistuvat ja se on inhimillistä. Tunnetaitoja voi opetella ja ne kehittyvät läpi elämän. Kukaan meistä ei ole koskaan täysin valmis.

LRM_EXPORT_29122461374721_20190612_102049839.jpeg

Työnohjauksen jälkeen siirryimme jälkiruoan, jutustelun ja saunomisen pariin. Ilta oli kokonaisuudessaan onnistunut ja leppoisa. Lämmin kiitos Sannille loistavasta työnohjauksesta ja kaikille mukana olleille mukavasta Kamujen illasta!

Menovinkkejä kesään 2019

Mitä tehdä kesällä PikkuKamun/Kamun kanssa?  

kesämenovinkit, tukihenkilötoiminta, kaveritoimita, lapset ja nuoret

OmaKamun tiimi kokosi pääkaupunkiseudun kesäisiä, ilmaisia ja edullisia menovinkkejä PikkuKamuille, Kamuille ja perheille. Olemme hyödyntäneet kaupunkien tarjoamia monipuolisia kohteita sekä lisänneet muita mielenkiintoisia ja lapsiystävällisiä menovinkkejä. Monet kohteet, joita suosittelemme ovat maksuttomia, tai ainakin kohteissa on ilmaistapahtumia tai ilmaispäiviä jossain vaiheessa kesää. Esimerkiksi kaupungit järjestävät lapsiperheille ohjattuja maksuttomia luontoretkiä ja museoissa on usein ainakin yksi ilmaispäivä kuukaudessa/viikossa. Kannattaa tarkastaa kotisivuilta kohteiden lisätiedot ja tarkemmat kuvaukset.

Lataa menovinkit kesään 2019 -tiedosto tästä:

Toivottavasti näistä vinkeistä on teille iloa ja apua kesäksi 2019!
Rentouttavaa, aurinkoista ja iloista kesää kaikille :)

Kamu-terkuin,
OmaKamun tiimi

OmaKamun tennistapahtuma 19.5.2019

OmaKamun iloinen, noin 40 hengen PikkuKamujen ja Kamujen joukko pääsi tutustumaan tennikseen parhaassa mahdollisessa seurassa sunnuntaina 19.5.2019 Smash Centerin kentillä. Voidaan puhua jo perinteisestä tapahtumasta, sillä kokoonnuimme ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten samassa paikassa Smash- Tenniksen valmentajien ja Jarkko Niemisen tennisohjauksessa.

OmaKamun tennistapahtuma lapsille, nuorille ja aikuiskavereille. Ohjaamassa Jarkko Nieminen.
OmaKamun tennistapahtuma lapsille, nuorille ja aikuiskavereille. Ohjaamassa Jarkko Nieminen. Tukihenkilötoiminta ja vapaaehtoistyö.

Tällä kerralla päävastuu tennisohjauksesta oli Joni Wileniuksella. Hän oli suunnitellut monipuoliset ja mukaansa tempaavat harjoitukset, jotka pitivät mielenkiinnon yllä niin PikkuKamuilla kuin Kamuillakin koko harjoittelun ajan. Apuvalmentajana toiminut Juha Romppanen oli myös kannustavasti mukana ohjauksessa. Tapahtuman kohokohtana oli mahdollisuus päästä pallottelemaan minitenniskentällä Jarkko Niemisen kanssa. OmaKamun porukka seurasi innolla kun harjoittelun välissä Jarkko näytti, kuinka lyödään peruslyöntejä, iskulyöntejä ja kuinka syötetään yli 200 km/h.

Jarkko Nieminen ja kaveritoiminnan johtaja. Tukihenkilötoiminta ja vapaaehtoistyö. Lapset ja aika.

Harjoittelun ja pelailun jälkeen siirryimme kokoustiloihin ruokailemaan keväisen salaattilounaan merkeissä.  Aterioinnin lomassa haastattelimme Jarkkoa hänen tämänhetkisistä kuulumisistaan. Sen lisäksi kävimme läpi Jarkon tennisuraa ja niitä tekijöitä, jotka vaikuttivat hänen nousuunsa tenniksen huippujen joukkoon. Jarkko nosti tärkeäksi eteenpäin vieväksi tekijäksi sen, että häneltä ei vaadittu menestystä, vaan häntä tuettiin ja kannustettiin oikealla tavalla. Jarkolle esitettiin PikkuKamujen ja Kamujen toimesta monen monta kysymystä. Yksi PikkuKamu halusi muun muassa tietää Jarkon kantaa ilmastonmuutokseen. Onnistuneen ja iloisen tennistapahtuman lopuksi kaikilla oli tilaisuus ottaa selfie Jarkon kanssa ja saada Jarkon nimikirjoitus.

Lapsi, vapaaehtoinen tukihenkilö ja Jarkko Nieminen.

Lämpimät kiitokset tapahtuman toteutuksesta Smash Centerille, Smashin valmentajille Joni Wileniukselle ja Juha Romppaselle sekä tietysti Jarkko Niemiselle! Iso kiitos myös valokuvaajana toimineelle Sirkku Pilville ja muille järjestelyissä auttaneille. Tapahtuman onnistumiseen vaikutti hyvät eväät, jotka saimme lahjoituksina Pähkinärinteen ja Hertan K-Supermarketeilta. Suuret kiitokset heillekin! Lopuksi haluamme kiittää kaikkia osallistuneita PikkuKamuja ja Kamuja mukavasta yhteisestä tennispäivästä.


OmaKamun Avoimet Ovet 17.6.2019

Tervetuloa viettämään kesäkuista maanantai-iltapäivää OmaKamun Avoimiin Oviin 17.6. klo 15.00-18.00 Helsingin toimipisteelle Iiris-keskukseen: Marjaniementie 74, 4.krs.

Tule tutustumaan, vaihtamaan kuulumisia ja viettämään aikaa muiden OmaKamulaisten kanssa. Työntekijöiltämme voi kysyä tilaisuudessa mistä tahansa OmaKamuun liittyvästä asiasta. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa ja lapsille löytyy myös kivaa tekemistä. Kutsu on avoin kaikille OmaKamun jäsenille, ystäville ja toiminnasta kiinnostuneille, eli voit kutsua myös ystäväsi, tuttavasi ja perheenjäsenesi mukaan. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 Lämpimästi tervetuloa!

Avoimet Ovet

OmaKamu-ilta WSOY:n kustantamossa

OmaKamun porukka lapsia ja aikuisia pääsi eilen kokemaan hienon vierailun WSOY:n kustantamossa. Illan emäntänä toiminut Anna-Riikka Carlson esitteli kustantamoa sekä kertoi sen historiasta ja toiminnasta. 

IMG_20190328_170912.jpg
IMG_20190328_182612.jpg

Vierailun kohokohta oli, kun Jarkko Nieminen haastatteli kirjailija Tuomas Kyröä. Tuomas kertoi siitä, kuinka hänestä tuli kirjailija. Matka kirjailijaksi ei ole ollut pelkkää nousukiitoa, vaan siihen on sisältynyt myös vaikeita hetkiä. Matkalla on tarvittu ihmisiä, jotka ovat nähneet mahdollisuuksia silloinkin, kun niihin itse on ollut vaikea uskoa. Haastattelija ja haastateltava löysivät elämästään monia yhtymäkohtia. Molemmat ovat aina olleet kiinnostuneita urheilulajeista, jossa on pallo ja kumpikin on selvinnyt ruotsin kieliopista isosiskon avulla. Erojakin löytyi, sillä toisesta tuli huipputennispelaaja ja toisesta menestynyt kirjailija. :)

Tuomas kannusti nuoria omiin unelmiin. Nuorena ei vielä tarvitse tietää, mitä aikuisena haluaa tehdä. Aikuisen tehtävänä on kannustaa siinä, mikä kiinnostaa,  ja virheitä saa tehdä. Yksikin aikuinen voi kannustuksellaan muuttaa nuoren elämän suunnan.

Meillä oli todella mukava ilta, josta niin pienet kuin isotkin Kamut saivat kannustusta ja rohkaisua. 

Suuret kiitokset  WSOY, Anna-Riikka, Jarkko ja Tuomas!

IMG_20190328_181426.jpg

Helsingin OmaKamu-koulutus alkaa toukokuussa

Helsingin vuoden 2019 toinen OmaKamu-koulutus pidetään toukokuussa! Kurssille ovat tervetulleita mukaan kaikki vapaaehtoisena Kamuna toimimisesta kiinnostuneet, luotettavat aikuiset.

OmaKamu-koulutus on 15 tunnin mittainen kurssi, jonka aikana saa tietoa toiminnasta ja pääsee pohtimaan omia valmiuksiaan Kamuna toimimiseen yhdessä kouluttajien ja muiden ryhmäläisten kanssa. Yhteisten tapaamisten lisäksi jokaiselle kurssilaiselle järjestetään henkilökohtainen alkutapaaminen ennen kurssin alkua ja loppukeskustelu kurssin päätteeksi. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta eikä vielä sido toimimaan Kamuna.

Yhteiset tapaamiset pidetään OmaKamu ry:n tiloissa Iiris-keskuksessa (os. Marjaniementie 74) seitsemänä arki-iltana:

ma 6.5. klo 18-20
to 9.5. klo 18-20
ma 13.5. klo 18-20
ke 15.5. klo 18-20
ma 20.5. klo 18-20
ke 22.5. klo 18-20
ke 29.5. klo 18-20

Ilmoittaudu koulutukseen
tästä linkistä. Otamme pian yhteyttä!

Lisätietoja antaa OmaKamun Helsingin toiminnanohjaaja
Eeva Airikkala p.0505468383
eeva.airikkala@omakamu.fi

Lahden OmaKamu-koulutus alkaa toukokuussa

OmaKamun toiminta Lahden seudulla alkaa! Koulutamme uusia vapaaehtoisia aikuisia Kamuiksi lapsille ja nuorille. Kamuksi voi ryhtyä kuka tahansa luotettava aikuinen.

Kamuksi pääsee 15 tunnin mittaisen OmaKamu-koulutuksen kautta. Koulutuksen aikana saa tietoa toiminnasta ja pääsee pohtimaan omia valmiuksiaan Kamuna toimimiseen yhdessä kouluttajien ja muiden ryhmäläisten kanssa. Yhteisten tapaamisten lisäksi jokaiselle kurssilaiselle järjestetään henkilökohtainen alkutapaaminen ennen kurssin alkua ja loppukeskustelu kurssin päätteeksi. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta eikä vielä sido toimimaan Kamuna.

Lahden seudun toimintaa organisoi Harjulan setlementti. Koulutuksemme Harjulassa alkaa 8.5.2019. Koulutus toteutetaan arki-iltaisin kuutena kertana:

ke 8.5. 18-20
ti 14.5. 18-20
ti 21.5. 18-20
to 23.5. 18-20
ma 27.5. 18-20
ti 4.6. 17.30-20.30

Ilmoittaudu koulutukseen tämän lomakkeen kautta. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa Lahden seudun toiminnanohjaaja Anna Mattila p . 044 7725 019 anna.mattila@omakamu.fi

Espoon OmaKamu-koulutus alkaa toukokuussa

Haluatko käyttää aikaasi iloisesti hyvän asian puolesta? Koulutamme uusia vapaaehtoisia aikuisia Kamuiksi lapsille ja nuorille. Kamuksi voi ryhtyä kuka tahansa luotettava aikuinen.

Tie Kamuksi käy 15 tunnin mittaisen OmaKamu-koulutuksen kautta. Koulutuksen aikana saa tietoa toiminnasta ja pääsee pohtimaan omia valmiuksiaan Kamuna toimimiseen yhdessä kouluttajien ja muiden ryhmäläisten kanssa. Yhteisten tapaamisten lisäksi jokaiselle kurssilaiselle järjestetään henkilökohtainen alkutapaaminen ennen kurssin alkua ja loppukeskustelu kurssin päätteeksi. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta eikä sido toimimaan Kamuna.

Seuraava koulutus Espoossa alkaa toukokuussa. Yhteiset tapaamiset järjestetään Iso Omenan Palvelutorin tiloissa seuraavan aikataulun mukaisesti:

OmaKamu-101.jpg

to 16.5. klo 18-20
la 18.5. klo 14.30-16.30
to 23.5. klo 17.45-20.15
pe 24.5.klo 18.15-20.15
ma 3.6 klo 18-20.15
ke 5.6. klo 18-20

Ilmoittaudu koulutukseen tämän lomakkeen kautta! Otamme viipymättä yhteyttä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja antaa OmaKamun Espoon toiminnanohjaaja Sanna Temisevä p.0505428383 sanna.temiseva@omakamu.fi

OmaKamu laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulla ja Lahteen

Lapsiperheiden pitkäaikaiseen tukemiseen sitoutunut OmaKamu ry lisää lasten ja nuorten hyvinvointia vapaaehtoisvoimin pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa ja käynnistää toiminnan Lahdessa kevään aikana.

OmaKamu ry on saanut Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA) rahoituksen kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Rahoitus turvaa yhdistyksen toiminnan ja on merkittävä osoitus toiminnan yhteiskunnallisesta merkityksellisyydestä. Rahoituksen avulla yhdistys pystyy laajentamaan toimintaansa pääkaupunkiseudulla, missä kysyntä OmaKamu-toiminnalle on suurinta. Tuore yhteistyösopimus Espoon kaupungin kanssa tukee mahdollisuutta uuden työntekijän palkkaamiseen lasten tukitoimintaan sekä vapaaehtoisten kouluttamiseen Espoossa. Lisäksi OmaKamu-toimintaa käynnistetään Lahdessa kevään aikana Harjulan Setlementti ry:n saaman rahoituksen turvin. Lahden kaupunki on mukana hankkeessa kumppanuussopimuksella.

OmaKamu-toiminnan tärkein tavoite on tarjota lapsille turvallisia aikuiskaverisuhteita, joilla lisätään lasten ja nuorten hyvinvointia tavallisessa arjessa. Tällä hetkellä perheiden tekemiä hakemuksia on yli 40, ja lisää tulee jatkuvasti.

Pääkaupunkiseudulla OmaKamu ry organisoi ja toteuttaa OmaKamu-toimintaa itse, muualla Suomessa yhdistys verkostoituu yhteistyöjärjestöjen kanssa ja jakaa valmista toimintamalliaan yhteistyöjärjestön käyttöön. Hämeenlinnassa OmaKamu-toimintaa organisoi Hämeen Setlementti. Siellä Kamu-suhteita on solmittu yli 20 ja toiminta on niin STEA:n kuin Hämeenlinnan kaupungin avustuksilla pysyvää toimintaa.

Video yhdistyksen toiminnasta:

Lisätietoja antavat:

Pekka Puukko, OmaKamu ry:n toiminnanjohtaja, p. 050 543 8383

Erkki Böös, OmaKamu ry:n hallituksen puheenjohtaja, p. 050 075 0333

OmaKamu lyhyesti

OmaKamu ry on vuonna 2013 perustettu, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Yhdistys organisoi toimintaa, jossa vapaaehtoiset aikuiset koulutetaan pitkäaikaisiksi kavereiksi lapsille. Toiminnalla tuetaan lasten hyvinvointia, ennaltaehkäistään lasten aikuistumisessa ilmeneviä vaikeuksia ja tuetaan perheitä, joilla eri elämäntilanteissa ei ole mahdollisuutta antaa tarpeeksi aikaa lapsilleen. OmaKamu-toimintaa on pääkaupunkiseudulla ja Hämeenlinnassa sekä 2019 keväästä myös Lahdessa. Kamusuhteita on yli 80. Yhdistyksen toimintaa rahoittaa mm. STEA vuodesta 2016 lähtien.

Lue ja tilaa OmaKamu-uutiskirje: bit.ly/uutiskirjearkisto

Etsimme toiminnanohjaajia pääkaupunkiseudulle

Sykkiikö sydämesi lasten ja nuorten hyvinvoinnille? Haemme innostavaan joukkoomme kolmea uutta toiminnanohjaajaa, joiden työtehtävät sijoittuvat pääkaupunkiseudulle hieman eri painotuksin.

Toiminnanohjaaja pääkaupunkiseudulle

Haemme pääkaupunkiseudulle innostavaan joukkoomme lastensuojelualaan perehtynyttä henkilöä OmaKamu-toiminnan ohjaajaksi ja kouluttajaksi sekä toteuttamaan yhdistyksen strategian mukaista toimintaa läheisessä yhteistyössä lähiseudun kaupunkien ja muiden sidosryhmien kanssa. Toiminnanohjaaja osallistuu myös yhdistyksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän hoitamiseen. Toimenkuva sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Odotamme:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta

 • oma-aloitteista ja aktiivista työotetta

 • hyvää organisointikykyä

 • kokemusta kouluttamisesta

 • hyvää yhteistyö- ja neuvottelutaitoa

 • hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

 • perehtyneisyyttä lastensuojeluun ja sykkivää sydäntä ja tunteen paloa olla mukana kehittämässä monipuolista viestintäämme yhdessä osaavan viestintätiimimme kanssa.

Järjestökentän tuntemuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme:

 • kokopäiväisen työsuhteen, jonka kesto on yli 12 kk. Yhdistyksen rahoituksen varmistuessa työ voidaan muuttaa vakinaiseksi.

 • mahdollisuuden olla kehittämässä laajenevaa OmaKamu-toimintaa, joka lisää lasten ja nuorten hyvinvointia

 • moniammatillisen tuen työssä onnistumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen

 • mukavan ja innostavan työyhteisön.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksia.

Toiminnanohjaaja Espooseen

Haemme innostavaan joukkoomme lastensuojelualaan perehtynyttä henkilöä Espoon OmaKamu-toiminnan ohjaajaksi ja kouluttajaksi sekä toteuttamaan yhdistyksen strategian mukaista toimintaa läheisessä yhteistyössä Espoon kaupungin ja muiden alueen sidosryhmien kanssa. Toiminnanohjaaja osallistuu myös yhdistyksen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään. Toimenkuva sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Odotamme:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta

 • oma-aloitteista ja aktiivista työotetta

 • hyvää organisointikykyä

 • kokemusta kouluttamisesta

 • hyvää yhteistyö- ja neuvottelutaitoa

 • hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

 • perehtyneisyyttä lastensuojeluun sekä sykkivää sydäntä ja tunteen paloa olla mukana kehittämässä OmaKamu-toimintaa.

Järjestökentän tuntemuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme:

 • kokopäiväisen työsuhteen, jonka kesto on yli 12 kk. Yhdistyksen rahoituksen varmistuessa työ voidaan muuttaa vakinaiseksi.

 • mahdollisuuden olla kehittämässä laajenevaa OmaKamu-toimintaa, joka lisää lasten ja nuorten hyvinvointiin Suomessa

 • moniammatillisen tuen työssä onnistumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen

 • mukavan ja innostavan työyhteisön

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksia.

Toiminnanohjaaja pääkaupunkiseudulle

Haemme pääkaupunkiseudulle innostavaan joukkoomme lastensuojelualaan perehtynyttä henkilöä OmaKamu-toiminnan ohjaajaksi, kouluttajaksi ja kehittäjäksi. Toiminnanohjaaja toteuttaa yhdistyksen strategian mukaista toimintaa läheisessä yhteistyössä lähiseudun kaupunkien ja muiden sidosryhmien kanssa. Hän osallistuu myös yhdistyksen varainhankintaan ja toiminnan tuloksellisuuden arvioimiseen.

Toimenkuva sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Odotamme:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta

 • oma-aloitteista ja aktiivista työotetta

 • hyvää organisointikykyä

 • kokemusta kouluttamisesta

 • hyvää yhteistyö- ja neuvottelutaitoa

 • hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

 • perehtyneisyyttä lastensuojeluun sekä sykkivää sydäntä ja tunteen paloa olla mukana kehittämässä yhdistyksemme varainhankintaa ja toiminnan tuloksellisuuden arvioimista.

Järjestökentän tuntemuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme:

 • kokopäiväisen työsuhteen, jonka kesto on yli 12 kk. Yhdistyksen rahoituksen varmistuessa työ voidaan muuttaa vakinaiseksi.

 • mahdollisuuden olla kehittämässä laajenevaa OmaKamu-toimintaa, joka lisää lasten ja nuorten hyvinvointia

 • moniammatillisen tuen työssä onnistumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen

 • mukavan ja innostavan työyhteisön.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksia.


OmaKamu ry on vuonna 2013 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka toteuttaa ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä vapaaehtoistoiminnan keinoin.

Rekrytoimme ja koulutamme vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten Kamuina (tukihenkilöinä) pääkaupunkiseudulla. Rakennamme yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa koko maan kattavaa yhteistoimintaverkostoa toimimaan OmaKamu-toimintamallin mukaisesti. Tällä hetkellä OmaKamu-toimintaa on pk-seudun lisäksi Hämeenlinnassa Hämeen Setlementin toteuttamana. Vuonna 2019 toiminta laajenee Lahteen.

Kaikkien tehtävien hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen lähetetään 17.1.2019 mennessä osoitteeseen pekka.puukko@omakamu.fi.

Lisätietoa tehtävistä 2.–4.1. ja 14.–15.1. klo 15–18 antaa toiminnanjohtaja Pekka Puukko, p. 050 543 8383.